Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
27 træffere
Sorter efter:

Triumph

Leder du efter undertøj, der ikke kun får dig til at se godt ud, men også giver en perfekt pasform og uovertruffen komfort? Så er Triumph det oplagte valg for dig! Med en passion for at møde kvinders forskellige kropstyper siden 1886, har Triumph forfinet kunsten at skabe eksklusivt undertøj skræddersyet til enhver kvinde.

En hyldest til enhver kvinde

Triumph tror på, at hvert individ er unikt, hvilket afspejles i deres sortiment af undertøj. Triumph forstår, at én størrelse ikke passer til alle. Ved at lytte og lære af relationer med kunder og medarbejdere stræber Triumph efter at skabe beklædningsgenstande, der ikke kun er unikke, men også tilpasset ud fra deres kunders behov.

Fra vision til virkelighed

Triumphs vision har altid været klar - at tilbyde stilfuldt og kvalitativt undertøj, der ikke kun er bekvemt, men også forbedrer kvinders livskvalitet. Med en arbejdsstyrke, der afspejler mangfoldighed og en global indflydelse, fortsætter de med at bygge på deres historie og hente inspiration fra deres kunders individualitet. Hvert produkt er designet til at gøre deres kunders liv bedre – hver dag.

Bæredygtighed i fokus

Triumph stræber efter at gøre verden til et sted, hvor der tages hensyb til alles behov. Ved at reducere deres indvirkning på miljøet, herunder ved at måle deres drivhusgasser og effektivt håndtere farlige kemikalier i deres produkter og processer, tager de skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Innovative materialevalg

Varemærket mener, at deres stoffer skal være lige så miljøvenlige, som de er bekvemme. Ved at vælge materialer med omhu og bruge genbrugte og økologiske materialer, når det er muligt, stræber de efter at minimere deres miljøpåvirkning og skabe en mere bæredygtig produktionskæde.

Ta del av vårt utbud från Abecita, allt från baddräkter och bikinis till bh:ar. Vi anser att varje kvinna ska ha rätt att känna sig bekväm, självsäker och vacker.

Menneskelige relationer - Positive effekter

Triumph værdsætter deres forhold til leverandører og arbejder for at fremme transparens og samarbejde. Ved at sikre ordnede arbejdsforhold på deres fabrikker og prioritere at sociale og miljømæssig krav overholdes i hele deres forsyningskæde, stræber de efter at skabe en positiv indvirkning på samfundet og miljøet.

Med vores alsidige og nøje udvalgte kollektion af undertøj såsom BH'er og trusser, er vi sikre på, at du vil finde den perfekte kombination så du føler dig godt tilpas og selvsikker hver dag.