Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
48 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Træning kondition & støtteprodukter 

Vi er interesserede i dit helbred, det vigtigste i livet er, at vi har det godt og tager hånd om sig selv. En vigtig del af menneskets liv er at have et godt helbred. Du får godt helbred ved at træne regelmæssigt. Træningen får dig til at sove bedre, blive roligere og mere selvsikker, du bliver mere stressresistent, du får et stærkere immunsystem, så du kan undgå sygdomme og influenza. Selvom du skulle få influenza, kan din krop håndtere det på en meget bedre måde og begynde at opbygge antistoffer med det samme. Din hverdag bliver simpelthen tryggere og nemmere

Test yoga med produkter fra Åshild

Yoga er steget meget i popularitet de seneste år. Hovedformålet med yoga er at reducere stress, holde kroppen fleksibel og opmærksom og øge dens trivsel. En af de mest fleksible ting ved yoga er, at du kan gøre lidt hvor som helst, vores yogamåtte er enkel og perfekt til at tage med overalt, hvor du vil eller have den i hjemmet.

Støtteprodukter 

Vi har et bredt sortiment af produkter, der hjælper dig med genoptræning, din kropsholdning eller til et forebyggende formål for at gøre det nemmere for dine led og muskler. Genoptræning er meget vigtigt, når du har skadet dig selv, for at genopbygge muskler. Se vores pilatesbånd, der er perfekt til lettere træning, og det kan bruges til mange forskellige træningsøvelser. Vi har mange gode støtteprodukter til mange dele af kroppen, der ofte har brug for ekstra støtte, der også hjælper med at forhindre eventuelle skader.

Få en bedre kondition 

Vi har træningscykler og stepmaskiner, der hjælper dig med at forbedre både din kondition, styrke og balance. Hvilket passer perfekt til det er vores pulsmåler, så du har fuld kontrol over din puls og forbrænding.

Bestil træningsartikler online

Hos Åshild synes vi, at onlineshopping skal være nemt og trygt. Vi arbejder konstant på at udvikle for at gøre det endnu lettere for dig. Hos os kan du nemt finde hele vores sortiment. Produkterne opdateres regelmæssigt.
Vi tilbyder sikre, hurtige og billige leverancer. Vi har tilbyder også ekspres levering!
Så bestil nu fra ashild.dk