Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Find din BH-model

Det er vigtigt at vælge den rigtige BH. Det skal føles behageligt samtidig med at det skal sidde godt. Den rigtige BH løfter og former brystet som du vil have det. Får du den rigtige støtte slipper du for ondt i ryg, nakke og skuldre. Til dig med større bryster er det ekstra vigtigt med aflastning, da passer en BH med brede skulderstropper, støtte og eventuel bøjle. Du som har et mindre bryst behøver ikke så meget støtte og kan med fordel vælge en BH uden bøjle.

Når du skal købe bh er det vigtigt, at du måler dig, for at få den rigtige størrelse. Din krop ændrer sig hele livet og størrelser kan variere noget afhængig af leverandør. Mål der hvor brystet er størst, med bh på. Mål derefter under brystet.

Stykket rundt om kroppen skal sidde tæt og stabilt for at give den bedste støtte og komfort men må ikke sidde for stramt. En god regel er, at man skal kunne få to fingre under bag, og en finger midt foran. En bh bliver ofte lidt udstrakt både i stof og bånd efter en nogen tids brug. Husk at regulere din bh ind i mellem så den bliver ved med at føles behagelig at have på. Anvend hægterne bag og skulderstropperne til regulering af hvordan du ønsker at bh’en sidder.

BH-typer

Mange af vore BH’er har forede skåle.

 

BØJLE BH

En bøjle-BH har en bøjle, ofte i metal eller plast, der støtter og løfter brystet samt aflaster skuldrene. En bøjle-BH kan være både vatteret eller helt glat.

Se alle vore BH med bøjle her » 

 

BH UDEN BØJLE

Denne type har støttende materiale og er blød og skøn. Den giver brystet en naturlig form. Findes både med og uden vattering. Hos os finder du bh’er uden bøjler bl.a. fra Miss Mary, Swegmark, Trofé, Damella og Glamorise.

Se alle vore BH uden bøjle her »

 

FRONTLUKKET BH

En frontlukket BH er let at tage af og på. De frontlukkede bh’er er ofte ekstra bekvemme i ryggen og er god til hængende skuldre da skulderstropperne ikke glider ned. Frontlukkede bh’er har vi fra bl.a. Miss Mary og Glamorise.

Se alle vore frontlukkede BH'er her »

 

SPORTS-BH / BH-TOPP

Sports-BH’en er perfekt til at holde brystet på plads og giver støtte ved forskellige fysiske aktiviteter. Den skåner bryst, ryg, skuldre og nakke. Konstruktionen er ekstra støttende og i fast materiale.

Se alle vore sports-BH’er & BH-topper her »

 


MIN BH PASSER IKKE

Mange kvinder køber forkert størrelse bh. Vi viser her de hyppigste fejl og hvorledes man afhjælper dem

Bh med för lös kupkanter

Er skålkanterne for løse?
Kontrollér din skålstørrelse

Bh med vällande byst

Vælter brystet ud?
Skift model.

Bh som skaver

Får du mærker på kroppen?
Vælg en større størrelse

Bh med skavande axelband

Skærer skulderstropperne i skuldrene?
Vælg bredere skulderstropper.

Bh som åker upp i ryggen

Løber BH'en op på ryggen?
BH'en har for stor omkreds eller skulderstropperne er for stramme.

Ovenstående billeder og tekst fra missmary.se med tilladelse.