Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Køb morgenkåber, nattøj, Big-T og pyjamasser til damer online hos Åshild!

Forkæl dig selv med tøj, du kan nyde, når du hygger dig hjemme! Hvad er skønnere og mere bekvemt end at gå rundt i afslappet nattøj og hyggetøj, når du kun er i dit hjem uden krav om præstationer fra omgivelserne eller andre? I din fritid gælder det bare om at lade batterierne op. Sørg for at gøre det på den bedste måde! Med vores badekåber, natkjoler, Big-T og pyjamasser til kvinder, håber vi, at du føler dig stilfuld, afslappet og bekvem, men også at du vågner udhvilet. Er en god nats søvn ikke noget, vi alle ønsker? Vi tror, ​​at med vores bløde og behagelige nattøj får du ikke kun en bedre søvn, men vi tror, at du også får en mere bekvem søvn.

Så hvorfor vente? Bestil dine nye hjemmefavoritter til at trives og komme sig i dag! Du fortjener at føle luksussen ved at være afslappet flot.

 

Morgenkåber og badekåber til damer

Leder du efter en varm og skøn morgenkåbe eller badekåbe til damer?

Indimellem kan en blød og bekvem morgenkåbe føles som et must i ens garderobe. Det kan være når du længes efter at krybe op i sofaen med dit hyggetøj eller din morgenkåbe og se en god film. Det kan også være når du står op en vintermorgen, eller nusser rundt en vinteraften, eller når du vil en tur på badebroen, til poolen eller til havet, når du er på ferie. Måske er badekåben det perfekte valg at have med i sommerhuset? Ja, der er mange lejligheder, hvor en blød og varmende morgenkåbe er nødvendig og det perfekte valg. I vores sortiment fås morgenkåber i blød og skøn velour med lommer og bindebånd i polyester.

 

Morgenkåber, natkjoler, Big-T og pyjamasser – Udvalg

Sov godt om natten med vores natkjoler, Big-T og pyjamasser til damer. Hos Åshild finder du bløde morgenkåber i velour, romantiske natkjoler i bomuld og silke, pyjamas-modeller samt bekvemme Big-T med blomstermønster.

Vælg mellem lange og korte natkjoler, med lange eller korte ærmer, nogle med V-udskæring andre uden. I vores sortiment finder du de fleste varianter! Se også vores bløde pyjamas-modeller, der består af overdel og tilhørende underdel/pyjamasbukser.

Til dig, der synes om smukke blonder, har vi også fint og sensuelt nattøj fra varemærket Damella. Dette nattøj kan med fordel også anvendes som undertøj.
 

Husk! Vi tilbyder også løstsiddende tøj i store str. Se hygge- og nattøj i store str. op til str. 58.
 

Gør et kup og få råd til mere! Du ved sikkert, at vi har en udsalgsafdeling, hvor du kan finde mange gode tilbud til gode og billige priser?
 

Se vores afdeling her:

Udsalg – Undertøj & Bad

Der kan du finde udsalgspriser på natkjoler, pyjamasser og morgenkåber.
 

Match dit nattøj med:

BH

Trusser & støttetrusser

Undertøj

Fritidstøj

Sko & tøfler

Nederdele & kjoler

Bluser & tunikaer
 

Morgenkåber, nattøj, Big-T og pyjamasser – Varemærker

I vores sortiment blandt nattøj, Big-T, pyjamasser og morgenkåber er der varemærker som Damella og vores eget varemærke Åshild at vælge blandt.

 

Morgenkåber, nattøj, Big-T og pyjamasser på nettet

Bestil natkjoler, Big-T, pyjamasser og morgenkåber trygt og nemt hjemmefra online hos ashild.dk.