Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
6 træffere
Sorter efter:

Køb damejakker online på ashild.dk

Lad dit overtøj fortælle en del om dig selv og din personlighed. Vi har alle unikke stile og leder efter forskellige modeller og størrelser beroende på, hvordan man selv trives bedst. Måske bærer du en specifik type jakke til hverdag på vej til arbejde og vælger andre typer jakker, når du går ture og træner?

For at se vores træningstøj – klik her!
 

Klæd dig efter vejret og hav mere end én jakke! Vi har jakker til alle årets årstider. Vælg mellem forårsjakker, bomberjakker, letvægtsjakker, regnfrakker/regnjakker, refleksjakker, trenchcoats, fleecejakker, fritidsjakker, friluftsjakker, efterårs- og vinterjakker samt parkaer.

Vi har jakker i små og store størrelser. Bestil din nye jakke og føl dig godt tilpas nu!

 

Se også i vores afdeling udsalg, der er der ofte jakker til nedsatte priser fra tidligere sæsoner.

 

Jakken forskellige anvendelsesområder

Ofte afhænger jakketypen af vejret, hvilken funktion jakken har, og til hvilket formål den er beregnet til. Vi mener, at de fleste har behov for at have flere jakker at skifte mellem hvert år. Mindst en jakke pr. sæson. Når man visualiserer på den måde, forstår man hurtigt, hvor mange jakker vi anvender og bruger i løbet af året, der går. Jakker slider også med tiden, og når nyt vejr og en ny sæson er rundt om hjørnet, er jakker noget af det, man køber nyt og bytter ud.

 

Alle sæsonens jakker

I koldere vejr og om vinteren, se vores vinterjakker og parkaer til damer og herrer til efterårs- og vintersæsonen.

Fortsæt med de sjove udendørsaktiviteter på trods af blæst i efteråret iført vores fritidstøj! Se fritidsjakker og fritidsbukser til damer og herrer i vores afdeling Fritidstøj.

I varmere forårsvejr med sol og let vind, se vores tyndere forårsjakker til damer.

Vi kan også anbefale vores regnjakker/regnfrakker, for vi ved alle hvorledes nogle somre kan arte sig. Dage med strålande sol kan hurtig ændre sig og blive til regn. Hold regnen væk med vores fine regnfrakker dejlige at have på også om sommeren.

 

Varemærken blandt jakker i vores sortiment

Overtøj der i blandt jakker burde være en langsigtet investering! Derfor har vi i vores sortiment, udover vores eget varemærke Åshild, valgt at tilbyde jakker i god kvalitet og fra kendte varemærker som True North.

Tøj fra varemærket True North fås blandt andet i vores sortiment med fritidstøj inklusive fritidsjakker, fritidsbukser, hyggebukser, fleecejakker og parkaer. Vores fritidstøj fås til damer og herrer.

 

Match jakker med andet tøj

Nogle gange kan det være svært at matche noget tøj med andet. Match en lettere forårsjakke med forskellige overdele eller med et par hvide jeans, en fleecejakke under en varm foret vinterjakke eller en slidstærk fritidsjakke sammen med et par vejrbestandige fritidsbukser. Vi kan tilbyde de fleste af kombinationerne! Se på vores brede udvalg og find overdele som bluser, tunikaer og sweatre, der passer til både bukser, shorts og fritidstøj, for at nævne nogle få afdelinger på vores hjemmeside.

 

Plej dine jakker!

Mange glemmer ofte at tage sig af deres jakker, og de kan blive liggende et stykke tid, hvis de har fået pletter. Med læs vores vaskeråd, som du kan finde på vores hjemmeside,  her får du enkele tip til hvorledes du bør tage dig af og behandle din beskidte jakke.

 

Guide til dit tøj

Find den rigtige størrelse, så tøjet passer perfekt til dig. Med vores form- og stilguide får du tip til, hvordan du vælger tøj ud fra hvad der passer til din egen kropsform. Få hjælp til at fremhæve, hvad du ønsker skal blive set, og få hjælp med det, som du vil skjule og ikke ønsker skal blive set.

 

Shop online hos ashild.dk

Shop nemt, trygt og sikkert online hos ashild.dk. Vi har hurtige og fordelagtige leverancer. Bestil i dag hos Åshild.