Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Så finder du din stil

Hos Åshild har vi tøj fra størrelse 38 til 54 i forskellige modeller, alt for at du skal finde noget der passer dig. Det er vigtigt at du køber den rigtige størrelse for at tøjet skal sidde godt på dig. I alt vores tøj er der tillagt bevægelsesvidde.

Her vil vi give nogle tip til hvilket tøj der kan passe, ud fra kropsform og hvilke områder du vil fremhæve eller skjule.

Din kropsform

Beroende på hvilken kropsform du har findes tøj der er mere eller mindre smigrende. Fokusér på det, der ser bedst ud og det du er tilfreds med. Du kan med enkle midler fremhæve det du vil have skal fremhæves eller skjule det du ikke ønsker fremhævet ved forskellige former på tøjet og accessoires. Tag udgangspunkt i hvad der passer din krop mere end hvad der er mode netop nu.

Generelt kan man sige at mønstret, blomstret og strikket forstørrer mens mørke farver gør mindre. Stærke farver trækker opmærksomhed, matte farver smelter mere ind.

 

SMALLE SKULDRE

Ønsker du at fremhæve dine skuldre kan du ha en top med halterneck eller bryderudskæring, men det er også flot med pufærmer eller skulderpuder.

 

BREDE SKULDRE

Smalle skulderstropper får skuldrene til at se pænere ud. Også polotrøjer formindsker skulderpartiet.

 

LILLE BRYST

Har man et lille bryst bør man satse på figursyet tøj, men det skal ikke sidde for stramt. Lag-på-lag, halterneck og polo er også godt til dig. Ønsker du at brystet skal se større ud kan du bruge en bh med vatteret skål.

 

STOR BRYST

Til dig er alle toppe med V-udskæring og alt tøj med slå-om funktion smigrende. Undgå toppe med ærmer der slutter i højde med brystet. Vælg i stedet en med kortere ærmer eller trekvarte ærmer. Når det gælder bh bør du vælge en bøjle bh med brede skulderstropper for at få god støtte.

 

KRAFTIGE ARME

Vælg tøj der har et løsere snit, og gerne lidt længere ærmer. Undgå vingeærmer og toppe med stramme ærmer.

 

LIGE TALJE

Placer et kraftigt bælte på hoften for at give illusion af en talje. Let figursyede habitjakker markerer taljen. Nederdele der er klokkeformede og bukser med vidde ben giver dig en bedre formet silhouet.

 

RUND MAVE

Vælg toppe med pynt/drapering foran, det får maven til at se fladere ud. Også A-formede modeller med større vidde forneden passer godt til dig. Fokusér på dekolletagen ved at bære trøjer med V-udskæring eller vælg accessoires som sjaler og halskæder for at flytte blikket. Også et par trusser med formende effekt kan gøre at du ser smallere ud.

 

LILLE BAG

Vælg jeans uden baglommer for at se rundere ud. Tænk på at mønster forstørrer. Nederdele må gerne være større.

 

STOR BAG

Vælg bukser med lidt mere vidde forneden for at balancere formerne. Mørke farver gør mindre så vælg gerne disse.

 

KRAFTIGE LÅR

Vælg hellere nederdele end bukser. Vælg da nederdele der sidder til i taljen og falder fint over hoften, gerne med stoffet skråtskåret. Vælg bukser med lige ben der gerne må være lidt højere i taljen. Vælg gerne høje hæle. det giver også et slankere udtryk.

 

KORTE BEN

Du der har korte ben bør vælge en nederdel eller bukser der har talje. Capribukser gør at proportionerne forskydes og benene ser længere ud. Vælg hellere en lang nederdel end en halvlang. Høje hæle er gode til dig med korte ben.

 

LANGE BEN

Hvis du vil have at dine ben virker kortere bør du bære nederdele og bukser med lav talje eller bukser med korte ben. Du kan placere et bælte lavt for at narre øjet.

Varme og kolde farver

Kolde farver har en blå undertone og varme farver har en gul undertone. 

Färghjul

Farvehjul med varme farver over linjen og kolde farver under linjen.

For at bestemme hvad der passer dig bedst kan du vælge to modeller i samme farve, men med forskellig tone i farveskalaen, (f. eks. en julerød trøje der er varm og en rød lilla der er kold. Hold tøjet op mod ansigtet. Hvis linjer og dobbelthage ses tydeligere er det den forkerte tone for dig, mens den rigtige for dig gør at skavanker glattes ud smigrer din krop.