Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
62 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Fodpleje

Vi hos Åshild synes, at god fodpleje er vigtigt! Efter en dag på arbejde er det ikke ualmindeligt, at dine fødder bliver trætte, ømme og smertende. Forebyg ømhed, neglerødder og ligtorne ved at passe på dine fødder med vores nyttige fodplejeprodukter. Vi tilbyder en bred vifte af produkter inden for fodpleje. Se alle vores behagelige hjemmesko, sandaler fra Scholl, manicure- og pedicuresæt, knystbeskyttelse, indlægssåler, tåbeskyttelse, tåspredere, ligtorneplaster, gelesokker, gelesåler, fodmassage, fodbad, bio-olie, svangstøtte osv.

En blød sål under fødderne betyder for eksempel, at fødderne er mindre stressede, hvilket bidrager til, at de ikke er så trætte og ømme om aftenen.

Se også vores ekstra brede og ikke-tætte medicinske hjemmesko, der er velegnede til hævede fødder og ankler, de er ideelle til mennesker med diabetes og dårlig blodcirkulation.
 

Varemærker fodplejeprodukter

Problemer med dine fødder? Så kan vi anbefale og tilbyde mange fodplejeprodukter, inklusive sandaler og sko fra mærket Scholl. Fra varemærket Scholl fås både blødgørende produkter og produkter, der reparerer og fugter dine fødder. Takket være Scholl Fresh Step antitranspirant fodspray kan du sikkert tage dine sko af. Sprayen afgiver en let duft, der effektivt beskytter mod dårlig lugt og sikrer, at dine fødder altid forbliver friske. Sprayen giver dine fødder 24 timers beskyttelse.

 

Skab en luksuriøs følelse til dine fødder

Ofte er sko flade og har dårlige såler, der desværre medfører, at du får ømme fødder. Med vores bløde og behagelige skosåler i vores fodplejeserie kan du stadig gå rundt i dine yndlingssko. Vælg mellem populære skosåler/indlægssåler i gelé fra mærket Scholl, der forhindrer trætte og ømme fødder, og giver effektiv stødabsorbering af foden. Kan bruges til hverdagssko, støvler, sneakers og sportssko.

Husk! Et par aflastende skosåler kan fungere som en forebyggende beskyttelse mod problemer som f.eks. hælsporer.

Nogle gange kan det være rart at give dine fødder lidt ekstra luksus i hverdagen. Se produkter som fodmassage, fodfiler, pedicuresæt, men også blødgørende produkter som daglig fugtighedscreme og creme til sprukne hæle og hård hud.

 

Bestil fodplejeprodukter online hos ashild.dk

Bestil dine fodplejeprodukter nemt og problemfrit online hos ashild.dk.

Husk også at kigge i vores udsalgs-afdeling, hvor vi ofte har en række populære fodplejeprodukter til meget lave priser.