Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
100 træffere
Sorter efter:
Vis mere

OVERDELE ONLINE HOS ÅSHILD

Bestil flotte og bekvemme overdele såsom toppe, tunikaer, skjorter, bluser, sweatre, trøjer, veste og jakker hos Åshild. Vælg mellem overdele der er ensfarvede, mønstrede, farverige, prikkede og ternede. Materialerne er alt fra 100 % bomuld, velour, viskose, polyester til fleece i vores fleecejakker. I vores afdeling af overdele finder du bløde og bekvemme toppe og luftige og tynde tunikaer og strandkjoler meget bekvemme at have på stranden.
 

OVERDELE I SMÅ OG STORE STØRRELSER

Bestil overdele fra små til store størrelser hos Åshild. I vores sortiment kan vi tilbyde overdele, der er mindre i størrelsen men også overdele i store størrelser til kroppe med former.

I vores størrelsesudvalg går fra størrelse 36 – 58 samt 20-serien.


UDVALG OVERDELE

I vores sortiment af overdele finder du bløde og bekvemme toppe, T-shirts, tunikaer og bluser. Men også stilrene skjorter og habitjakker, strikke sweatre og trøjer samt varme forede jakker.

 

MATCH OVERDELE

Vores tip! Hvorledes man kan matche en overdel med en nederdel på bedste vis!
En luftig tunika eller bluse i skønt materiale kan f.eks. bæres sammen med et par tynde hvide bukser til damer, en nederdel eller et par enkle shorts.

Se vores afdeling med nederdele for at finde en matchende del til din overdel:

Klik her:

Find din stil og bestil overdele til gode priser!

 

BESTIL OVERDELE PÅ NETTET

Bestil overdele trygt og nemt hjemmefra på nettet og få din bestilling hjem indenfor 24 timer med vores ekspreslevering.

Altid gode priser og hurtige leverancer.