Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
35 træffere
Sorter efter:

Støttestrømper & kompressionsstrømper

 Hos Åshild har vi et stort udvalg af støttestrømper og kompressionsstrømper. Vælg mellem forskellige farver, mønstre og materialer. Støttestrømperne og kompressionsstrømperne fås blandt andet i uld, øko-bomuld og nylon. Uld transporterer fugt og isolerer varme, hvilket er godt for dem, der kan lide at træne, men det fungerer også til hverdagsbrug. Bomuld er et slidstærkt materiale, der giver fast støtte, mens det sidder blødt mod foden.

Støttestrømper er en glimrende hjælp til personer, der oplever hævede ben, for eksempel under graviditet eller ved flyrejser. Ved at give støtte og tryk på benene kan støttestrømperne forbedre blodcirkulationen og mindske risikoen for blodpropper. Det er især vigtigt at bruge støttestrømper under lange stillesiddende perioder med, som for eksempel under flyvninger, hvor risikoen for blodpropper kan øges. Ved at bruge støttestrømper kan du mindske ubehag og sikre bedre blodcirkulation i benene.

Brug af kompressionsstrømper kan hjælpe med at forhindre blodpropper og åreknuder. Ved at give en jævn fordeling af trykket på benene kan kompressionsstrømper hjælpe med at forbedre blodcirkulationen. Ved at bære kompressionsstrømper kan man forbedre benenes sundhed og mindske risikoen for potentielt alvorlige helbredsproblemer.

Så hvorfor ikke gøre dit helbred en tjeneste og prøve et par af vores støttestrømper eller kompressionsstrømper i dag? Velkommen hos Åshild.dk.